No to je asi všetko pravda, ale ja si aj tak nechám nejaké tie ambície až do konca. Potom uvidím či to bude tento raz tvrdšia realita ako naposledy

a keby aj hej, myslím, že budúci rok to skúsim do tretice ( ešte treba tie nápady hodiť na papier samozrejme...)
V Ohnivom pere som zachytil ten víťazný prienik DC a Marvelu takže som v obraze

Neviem čo je na tom pravdy, ale zachytil som informácie, že by sa mohli na stránke MCF zverejňovať všetky súťažné poviedky, čo si myslím by bolo celkom fajn. Možno by sa nejakej spätnej väzby dočkali aj ostatný autori okrem tých, čo sa prebojovali do zborníka. Ale teraz si neviem spomenúť, kde som to čítal, zrejme v nejakej diskusii.
Pozeral som zo zvedavosti, či by som čosi vedel skúsiť priradiť mimo tvojej mapy hodnoteni. Takže moje tipy:
V hodnoteniach poviedka č. 78 - Dolár za pohár vody - no myslím, že pre Western príhodný názov, a dolár ako mena v Scifi, či fantasy sa mi moc nehodí
V hodnoteniach poviedka č. 89 - Zákazka, ktorá sa neodmieta - takisto len skrz mafiánsku zápletku
V hodnoteniach poviedka č. 96 - Karya - tu som si takmer istí, Karya bola v gréckej mytológii dryáda spájaná so stromom - orechom
Na viac googlenia už nemám čas